דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות ריפעת דקות
עוגיות ריפעת דקות
עוגיות ריפעת דקות
עוגיות תה מרוקאיות של פעם

מצרכים למתכון

200 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (עוגיות קטנות מאוד (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים מלבד הקמח ואבקת האפייה עד לאיחוד המרכיבים. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומעבדים הכל לבצק אחיד ורך.
  • 2 מניחים את הבצק בקערה למנוחה של כרבע שעה בצד. בינתיים, מחממים מראש את התנור ל- 170 מעלות טורבו.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, ומרדדים כל חלק על גבי נייר אפייה לעובי של 1/2 ס"מ.
  • 4 חותכים בעזרת גלגלת משוננת או סכין לריבועים יפים ושווים בגודלם (כל אחד עם הצורה והגודל שהוא מחליט - אין פה חוקים).
  • 5 אופים בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות או עד להזהבה מלאה. זהו - מתקבלות עוגיות ריפעת דקות וחלומיות מהמטבח המרוקאי!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות סיון עזרא

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)37372
חלבונים (גרם)0.68 6.88
פחמימות (גרם)655
מתוכן סוכרים (גרם)1.43 14.37
שומנים (גרם)1.37 13.8
מתוכם שומן רווי (גרם)0.13 1.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)3.79 38.15
נתרן (מ"ג)13.91139.91
סיבים תזונתיים (גרם)0.05 0.51
מים (גרם)1.5715.84
ויטמין A (מק"ג)1.6716.74
ויטמין B (מ"ג)0.121.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.26
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.22
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.48
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.5325.41
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.09
ויטמין C (מ"ג)0.474.74
ויטמין D (מק"ג)0.020.21
ויטמין E (מ"ג)0.010.11
ויטמין K (מק"ג)00.03
סידן (מ"ג)12.68127.52
ברזל (מ"ג)0.22.04
מגנזיום (מ"ג)0.323.21
זרחן (מ"ג)17.06171.53
אבץ (מ"ג)0.020.17
אשלגן (מ"ג)2.9329.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.67
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.88
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.42

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 18.1% 9% 72.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.