מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 311 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים נהדרת לילדים אחרי בית הספר
- 1 לערבב היטב את כל מרכיבי כדורי הבשר ולהניח בצד למנוחה. בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 190 מעלות.
- 2 לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות וכל פרוסה לחתוך לחצי באמצעות חותכן זיגזג.
- 3 לתבל את תפוחי האדמה עם השמן, המלח והפלפל השחור.
- 4 בתבנית אפייה עגולה לסדר שורות של כדורי בשר, בין שורה אחת לשנייה לסדר את הפרוסות של תפוחי האדמה וגם מסביב.
- 5 לרסס מעל שמן, לפזר את הפפריקה הגרוסה, לכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ולאפות בתנור החם למשך כ- 40 דקות או עד שנאפה היטב.
- 6 להסיר את הכיסוי ולהכניס שוב לתנור למשך כמה דקות או עד להשחמה. לפזר את הפטרוזיליה הקצוצה ולהגיש כדורי בשר ותפוחי אדמה שכולם יאהבו!
- 7 בתיאבון

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה מתאימה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.8% |
9.8% |
34.1% |
51.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב