דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מלבה פודינג
מלבה פודינג כבר טעמתם?
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 בתוך קערה מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
  • 3 בקערה נוספת מקציפים את החמאה והסוכר החום הכהה, מוסיפים את הביצים בהדרגה ומאחדים, מוסיפים את הריבה וחומץ התפוחים, ומאחדים שוב.
  • 4 מוסיפים את היבשים, מערבבים קלות לאיחוד, מוסיפים את החלב, מאחדים, מעבירים לתבנית אפייה מלבנית ואופים בתנור החם למשך כ- 35 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 5 לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור, מביאים לרתיחה בסיר את כל מרכיבי הרוטב, מקררים מעט, מוזגים מעל העוגה ונותנים לה לספוח את כל הרוטב ולהצטנן. לאחר הצינון מקשטים את העוגה עם קצפת או איך שאוהבים, או מגישים עם גלידה. מתקבלת עוגת מלבה פודינג טעימה ומפנקת!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מלבנית מתאימה (25x35 ס"מ).

קמח עוגות מומלץ יותר מכיוון שהוא יותר אוורירי (אך ניתן עם קמח לבן רגיל).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 16.4% 7.3% 76.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב