דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (16 עוגיות מכל רול (סה"כ 2 רולים))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מגולגלות קקאו (קינדרול)
הטרנד הכי מתוק שיש עם הקפה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 175 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 בתוך קערת המיקסר עם וו לישה לערבב את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הקקאו ואבקת הסוכר למשך כדקה אחת.
  • 3 להוסיף את החמאה הקרה ולערבל עד לקבלת תערובת פירורית/חולית.
  • 4 בשלב הזה לעצור את המיקסר ולהוסיף את הביצים, החלב ומחית הוניל, ולהמשיך לערבל רק עד לאיחוד ולקבלת בצק קקאו מושלם.
  • 5 לחלק את הבצק לשניים, לרדד כל בצק על נייר אפייה (לא דק מדי), לחתוך לצורת מלבן מדויק, למרוח שכבה נדיבה של ממרח (אפשר ממרח קינדר עם אצבעות קינדר, אני מרחתי קרם עוגיות שרכשתי) ולקפל לרול בעזרת נייר האפייה (ראו בסרטון). אם משתמשים באצבעות קינדר - להניח אותן בקצה הקרוב אלינו איתו מתחילים לגלגל את הרולדה.
  • 6 לאפות בתנור החם למשך כ- 16 דקות. כשהאפייה מסתיימת - לצנן מעט את הרולים ואז להכניס למקרר למשך כשעתיים (חשוב - רק לאחר מכן חותכים לעוגיות).
  • 7 לאחר הקירור לפדר באבקת הסוכר בנדיבות, לחתוך מדויק ולהתענג על מגולגלות קקאו מושלמות!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
העוגיות נשמרות בקירור היטב עד שבוע ימים. ניתן למלא באיזו מלית שאוהבים - תהיו יצירתיים.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הרולים במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 30.9% 7.8% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב