דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות אצבע רכות ואווריריות
הלחמניות הכי טעימות לבית הספר
  • 1 ללוש במיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק (את המלח להוסיף לקראת הסוף, את המים למזוג בהדרגה ולפי הצורך) למשך כ- 8 דקות עד לקבלת בצק נעים ונוח לעבודה.
  • 2 להתפיח את הבצק בקערה משומנת למשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 3 לאחר ההתפחה לחלק לכדורי בצק במשקל של כ- 90 גרם לכדור, לפתוח עם המערוך, לגלגל לצורת לחמנייה, להניח בתבנית עם נייר אפייה ולהתפיח בפעם השנייה למשך כחצי שעה (כ- 12 לחמניות בתבנית במרווחים קטנים, זה בסדר שהלחמניות נדבקות מעט אחת לשנייה).
  • 4 לחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 5 למרוח את הלחמניות בביצים הטרופות ולפזר מעל את השומשום.
  • 6 לאפות את הלחמניות בתנור החם למשך כחצי שעה או עד שהן שחומות, זהובות ויפות. מתקבלות לחמניות אצבע רכות שהילדים הכי אוהבים לבית הספר!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 14.7% 11.8% 72.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב