מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
רביולי קל, טעים ומרשים
- 1 לחמם במחבת על אש נמוכה את השמן והחמאה` ולהוסיף מיד את עגבניות השרי והשום הפרוס.
- 2 כשהעגבניות מגירות נוזלים לערבב קלות, להוסיף את עלי הבזיליקום ולהמשיך לערבב כל הזמן.
- 3 כשהרוטב מתחיל להתמזג להוסיף את הרביולי והפרמזן, ולבשל על אש נמוכה למשך כ- 5 דקות עד שהרוטב עוטף את הרביולי (זה קורה די מהר).
- 4 להגיש חם - אני הוספתי מעל גילופים של פרמזן.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ממליצה להכפיל כמויות.
הערך התזונתי לא כולל את הפרמזן לפיזור מעל.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.3% |
24.8% |
19.1% |
51.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב