דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים ביתית מושלמת
העוגה הכי טעימה בחורף
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 160 מעלות.
  • 2 במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת בלילה נפוחה ובהירה.
  • 3 מוסיפים בזרם דק את השמן, מיץ התפוזים וגרידת התפוז עד לאיחוד. לבסוף מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לערבול נוסף של כחצי דקה.
  • 4 משמנים תבנית קוגלהוף, מעבירים את הבלילה לתוכה ואופים בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות (לבדוק עם קיסם הננעץ בעוגה - אם הוא יוצא יבש אז עוגת התפוזים שלנו מוכנה).
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו הקצפה, תבנית קוגלהוף (גבוהה עם החור באמצע).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 26.7% 7.8% 65.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב