דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה פשוטה ומפתיעה
עוגת גבינה אפויה מרשימה בהחלט
  • 1 במעבד המזון טוחנים את הפתיבר, מוסיפים החמאה וטוחנים שוב עד לקבלת תערובת פירורית. משטחים היטב את התערובת בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ (מומלץ עם כוס) ומניחים במקפיא לכרבע שעה. מחממים מראש את התנור לחום של 165 מעלות.
  • 2 לבינתיים מכינים את שכבת הגבינה: טורפים את הביצים והסוכר, מוסיפים את הגבינה הלבנה והשמנת החמוצה, טורפים הכל יחד עד לתערובת לבנה חלקה, מוסיפים את הקמח ואינסטנט הוניל, וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 3 מעבירים את התערובת על גבי התחתית שהקפאנו ואופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 40 דקות.
  • 4 מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי.
  • 5 לאחר האפייה העוגה עדיין נראית רוטטת ולא אפויה - אבל זה בסדר. פותחים את דלת התנור, יוצקים מעל העוגה את ציפוי השמנת החמוצה ואופים כ- 10 דקות נוספות. לאחר כ- 10 דקות מכבים את התנור ומשאירים את העוגה למשך כחצי שעה בתנור הכבוי.
  • 6 העוגה נהדרת ומושלמת אחרי לילה בקירור, אפשר להוסיף לה שכבה נוספת של קצפת רכה: מקציפים יחד את כל מרכיבי הקצפת למשך כ- 4-5 דקות. מניחים מהקצפת על העוגה בתנועה סיבובית ומקשטים בפירות ופיסטוקים.
  • 7 מתקבלת עוגת גבינה אפויה פשוטה ופשוט טעימה ברמות - מתענגים ומקבלים מלא מחמאות!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את תוספת הפירות והפיסטוקים. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 38% 14.1% 47.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב