דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 698 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ עם אטריות אודון, חזה עוף ופלפלים
ארוחת צהריים אסיאתית מושלמת
  • 1 מתחילים לבשל את אטריות האודון לפי הוראות היצרן (בחנויות האסיאתיות יש אטריות בוואקום שרק צריך להשרות במים רותחים).
  • 2 משרים את קוביות חזה העוף בשמן השומשום והסויה למשך כחצי שעה. לאחר מכן, צורבים את חזה העוף בווק על אש גבוהה ומוציאים.
  • 3 באותו הווק מקפצים את הבצל עם מעט שמן על אש גבוהה. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים להקפיץ עד שמעט מתרכך.
  • 4 מוסיפים את השום, המלח והטריאקי, ומקפיצים עוד כ- 5-10 דקות.
  • 5 מוסיפים את חזה העוף והאטריות, ומערבבים עד שהכל מתמזג היטב.
  • 6 מגישים עם מעט בצל ירוק ופלפל חריף מעל. מתקבל מוקפץ עם אטריות אודון טעים ברמות כמו של המסעדות לארוחת הצהריים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

אני מודה: הסוד הוא באטריות אודון - תנסו! זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית חזה העוף בסויה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 12.6% 27.3% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב