דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מוקפץ עם אטריות אודון, חזה עוף ופלפלים
מוקפץ עם אטריות אודון, חזה עוף ופלפלים
ארוחת צהריים אסיאתית מושלמת

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 698 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מתחילים לבשל את אטריות האודון לפי הוראות היצרן (בחנויות האסיאתיות יש אטריות בוואקום שרק צריך להשרות במים רותחים).
  • 2 משרים את קוביות חזה העוף בשמן השומשום והסויה למשך כחצי שעה. לאחר מכן, צורבים את חזה העוף בווק על אש גבוהה ומוציאים.
  • 3 באותו הווק מקפצים את הבצל עם מעט שמן על אש גבוהה. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים להקפיץ עד שמעט מתרכך.
  • 4 מוסיפים את השום, המלח והטריאקי, ומקפיצים עוד כ- 5-10 דקות.
  • 5 מוסיפים את חזה העוף והאטריות, ומערבבים עד שהכל מתמזג היטב.
  • 6 מגישים עם מעט בצל ירוק ופלפל חריף מעל. מתקבל מוקפץ עם אטריות אודון טעים ברמות כמו של המסעדות לארוחת הצהריים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

אני מודה: הסוד הוא באטריות אודון - תנסו! זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית חזה העוף בסויה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)752108
חלבונים (גרם)45.11 6.46
פחמימות (גרם)9614
מתוכן סוכרים (גרם)9.98 1.43
שומנים (גרם)20.75 2.97
מתוכם שומן רווי (גרם)3.16 0.45
כולסטרול (מ"ג)91 13.04
נתרן (מ"ג)2,183312.8
סיבים תזונתיים (גרם)3.78 0.54
מים (גרם)341.6248.94
ויטמין A (מק"ג)172.1124.66
ויטמין B (מ"ג)19.552.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.240.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.03
ויטמין B3 (מ"ג)16.352.34
ויטמין B5 (מ"ג)1.380.2
ויטמין B6 (מ"ג)1.290.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)61.318.78
ויטמין B12 (מק"ג)0.370.05
ויטמין C (מ"ג)341.4648.92
ויטמין D (מק"ג)0.130.02
ויטמין E (מ"ג)2.560.37
ויטמין K (מק"ג)27.753.98
סידן (מ"ג)63.159.05
ברזל (מ"ג)2.550.37
מגנזיום (מ"ג)65.339.36
זרחן (מ"ג)322.646.22
אבץ (מ"ג)1.60.23
אשלגן (מ"ג)838.08120.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)5.490.79
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)5.220.75
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.730.82
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.490.79

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 12.6% 27.3% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.