דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ביסקוטי מקמח כוסמין
ביסקוטי בגרסא מעט בריאה יותר
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 בקערה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח, מוסיפים את הביצים, החלבונים ותמצית הוניל, ומערבבים עד שהבצק מתחיל להתאחד. מוסיפים את האגוזים ומערבבים עד שהם נטמעים בבצק.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 2 גושים ויוצרים מכל אחד מהם מעין כיכר לחם (להרטיב מעט את הידיים - זה יקל על העבודה עם הבצק). מניחים את הכיכרות בתבנית עם נייר אפייה במרווחים (כי הן תופחות), ואופים בתנור החם למשך כ- 20-30 דקות עד להזהבה (לא מכבים את התנור).
  • 4 מוציאים ומצננים עד להתקררות מוחלטת. כשהכיכרות קרות פורסים אותן לעוגיות בעובי של חצי ס"מ ומסדרים על תבנית אפייה.
  • 5 אופים בתנור בחום של 150 מעלות למשך כ- 10-15 דקות או עד שהביסקוטי יבשים. מצננים לחלוטין ומעבירים לקופסה או צנצנת אטומה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 16.9% 14% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב