דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ביסקוטי בגרסא מעט בריאה יותר

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי הפרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 בקערה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח, מוסיפים את הביצים, החלבונים ותמצית הוניל, ומערבבים עד שהבצק מתחיל להתאחד. מוסיפים את האגוזים ומערבבים עד שהם נטמעים בבצק.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 2 גושים ויוצרים מכל אחד מהם מעין כיכר לחם (להרטיב מעט את הידיים - זה יקל על העבודה עם הבצק). מניחים את הכיכרות בתבנית עם נייר אפייה במרווחים (כי הן תופחות), ואופים בתנור החם למשך כ- 20-30 דקות עד להזהבה (לא מכבים את התנור).
  • 4 מוציאים ומצננים עד להתקררות מוחלטת. כשהכיכרות קרות פורסים אותן לעוגיות בעובי של חצי ס"מ ומסדרים על תבנית אפייה.
  • 5 אופים בתנור בחום של 150 מעלות למשך כ- 10-15 דקות או עד שהביסקוטי יבשים. מצננים לחלוטין ומעבירים לקופסה או צנצנת אטומה.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)117329
חלבונים (גרם)3.51 9.9
פחמימות (גרם)1747
מתוכן סוכרים (גרם)7.16 20.17
שומנים (גרם)4.25 11.97
מתוכם שומן רווי (גרם)0.53 1.48
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)25.3 71.26
נתרן (מ"ג)73.66207.48
סיבים תזונתיים (גרם)0.55 1.55
מים (גרם)8.4423.77
ויטמין A (מק"ג)11.4432.21
ויטמין B (מ"ג)0.41.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.12
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.15
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.24
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.43
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.1817.4
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.18
ויטמין C (מ"ג)0.190.54
ויטמין D (מק"ג)0.140.39
ויטמין E (מ"ג)0.340.94
ויטמין K (מק"ג)0.290.82
סידן (מ"ג)27.6477.85
ברזל (מ"ג)0.350.98
מגנזיום (מ"ג)8.6124.25
זרחן (מ"ג)57.96163.28
אבץ (מ"ג)0.280.79
אשלגן (מ"ג)51.77145.83
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.032.91
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.982.76
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.316.5
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.276.39

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 16.9% 14% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.