דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות ביסקוטי יבשות שכיף לנשנש

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (כ- 15 פרוסות מכל רולדה (סה"כ 3 רולדות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 במיקסר עם וו גיטרה לערבב את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת קרמית, להוסיף את הביצים ולהמשיך לערבל עד שמתקבלת תערובת הומוגנית.
  • 3 להוסיף את הקמח, אבקת האפייה, האגוזים, השקדים, השוקולד הקצוץ, המלח וגרידת הלימון, ולהמשיך לערבל מעט עד לאיחוד.
  • 4 בעזרת ידיים רטובות לחלק את הבצק ל- 3 גלילים באורך 25 ס"מ, לשטח אותם מעט, להניח במרווחים בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 30 דקות.
  • 5 לקרר לגמרי, לפרוס לפרוסות ולאפות שוב בחום של 130 מעלות למשך כ- 30-40 דקות או עד לייבוש מלא של העוגיות משני הצדדים. מתקבלות עוגיות ביסקוטי נהדרות עם אגוזים ושקדים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מיטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)119465
חלבונים (גרם)2.54 9.94
פחמימות (גרם)1143
מתוכן סוכרים (גרם)3.69 14.46
שומנים (גרם)7.48 29.29
מתוכם שומן רווי (גרם)2.58 10.1
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.3
כולסטרול (מ"ג)17.72 69.41
נתרן (מ"ג)52.37205.1
סיבים תזונתיים (גרם)0.76 2.97
מים (גרם)2.539.92
ויטמין A (מק"ג)4.919.21
ויטמין B (מ"ג)0.441.71
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.15
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.28
ויטמין B3 (מ"ג)0.220.86
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.3428.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.11
ויטמין C (מ"ג)0.542.13
ויטמין D (מק"ג)0.060.24
ויטמין E (מ"ג)1.535.98
ויטמין K (מק"ג)0.010.04
סידן (מ"ג)29.67116.22
ברזל (מ"ג)0.542.13
מגנזיום (מ"ג)16.9766.47
זרחן (מ"ג)51.55201.88
אבץ (מ"ג)0.250.99
אשלגן (מ"ג)54.29212.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.813.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.83.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.6410.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.6210.25

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 34.2% 11.6% 50.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?