דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (כ- 15 פרוסות מכל רולדה (סה"כ 3 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ביסקוטי אגוזים ושקדים
עוגיות ביסקוטי יבשות שכיף לנשנש
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 במיקסר עם וו גיטרה לערבב את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת קרמית, להוסיף את הביצים ולהמשיך לערבל עד שמתקבלת תערובת הומוגנית.
  • 3 להוסיף את הקמח, אבקת האפייה, האגוזים, השקדים, השוקולד הקצוץ, המלח וגרידת הלימון, ולהמשיך לערבל מעט עד לאיחוד.
  • 4 בעזרת ידיים רטובות לחלק את הבצק ל- 3 גלילים באורך 25 ס"מ, לשטח אותם מעט, להניח במרווחים בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 30 דקות.
  • 5 לקרר לגמרי, לפרוס לפרוסות ולאפות שוב בחום של 130 מעלות למשך כ- 30-40 דקות או עד לייבוש מלא של העוגיות משני הצדדים. מתקבלות עוגיות ביסקוטי נהדרות עם אגוזים ושקדים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 34.2% 11.6% 50.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב