דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הדג
  • סלמון - 400 גרם
    טרי
  • מרכיבי הכבישה
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • מלח גס - כף גדושה
  • גרידת לימון - 1/2 כפית - סה"כ (2 גרם)
  • גרידת תפוז - 1/2 כפית - סה"כ (2 גרם)
  • שמיר - 1/2 כוס-קצוץ - סה"כ (28 גרם)
  • ג`ין - שוט אחד
  • פלפל אנגלי - כמה גרגירים

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלמון כבוש ביתי
כבישה ביתית של פילה סלמון
  • 1 לייבש את פילה הסלמון מכל נוזל באמצעות נייר סופג.
  • 2 לערבב היטב את כל מרכיבי הכבישה מלבד הג`ין. חצי מהתערובת לשים בתחתית כלי זכוכית ומעל להניח את נתח פילה הסלמון.
  • 3 מעל הסלמון לפזר את חצי התערובת שנותרה ולמזוג מעל הכל את הג`ין.
  • 4 לכסות את הכלי, להניח במקרר לכ- 12 שעות ולאחר מכן לחתוך דק את פילה הסלמון הכבוש.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: כלי זכוכית עם מכסה.

הערך התזונתי לא כולל את הג`ין וגרגירי הפלפל האנגלי. זמן ההכנה לא כולל את זמן הכבישה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 31.7% 48.6% 19.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב