דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת דבש, סילאן, חלבה, טחינה ואגוזים
עוגת דבש עם מגוון תוספות
  • 1 בקערה גדולה טורפים יחד את הביצים, השמנת, הסוכר, סוכר הוניל והמלח במשך דקה-שתיים, עד שהסוכר נמס בחלקו והתערובת מסמיכה מעט.
  • 2 לנפות את הקמח ביחד אם אבקת האפייה לקערה, לערבב ולהוסיף לבלילה. לטרוף רק עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה יחסית.
  • 3 יוצקים 1/3 מהבלילה לתבנית.
  • 4 בעזרת כף מזלפים חצי מכמות הטחינה, מעל חצי מכמות הסילאן והדבש, ומעל הכל מפזרים מחצית מכמות החלבה.
  • 5 חוזרים שוב על אותה פעולה: שליש בלילה, יתרת הטחינה, הדבש והסילאן, חלבה ומעל מכסים ביתרת הבלילה.
  • 6 להחדיר סכין לתבנית ולערבב בתנועות ספירלה.
  • 7 לפזר מעל את האגוזים.
  • 8 לאפות עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים, לא יבש לגמרי.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בגודל 24 משומנת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 31.4% 10.7% 57.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב