דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 486 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל הדייגים
  • 1 לחלק את הדג לפרוסות.
  • 2 לקמח את פרוסות הדגים ולטגן בסיר שטוח עד להזהבה קלה. להוציא לנייר סופג.
  • 3 באותו הסיר להכניס את הבצל והעגבניות הפרוסות ולבשל מספר דקות עד שהעגבניות מתרככות.
  • 4 להחזיר את הדגים ולתבל. להוסיף את השום, הפלפל החריף, שמן הזית והכוסברה.
  • 5 לצקת את המים ולהביא לרתיחה.
  • 6 לבשל על אש בינונית עד שכל הרוטב מצטמצם.
  • 7 להכין הרבה חלות לטבילה ברוטב.
  • 8 בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן להחליף את סוג הדג.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 17.1% 38.5% 40.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב