דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 486 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחלק את הדג לפרוסות.
  • 2 לקמח את פרוסות הדגים ולטגן בסיר שטוח עד להזהבה קלה. להוציא לנייר סופג.
  • 3 באותו הסיר להכניס את הבצל והעגבניות הפרוסות ולבשל מספר דקות עד שהעגבניות מתרככות.
  • 4 להחזיר את הדגים ולתבל. להוסיף את השום, הפלפל החריף, שמן הזית והכוסברה.
  • 5 לצקת את המים ולהביא לרתיחה.
  • 6 לבשל על אש בינונית עד שכל הרוטב מצטמצם.
  • 7 להכין הרבה חלות לטבילה ברוטב.
  • 8 בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן להחליף את סוג הדג.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)37978
חלבונים (גרם)31.01 6.38
פחמימות (גרם)337
מתוכן סוכרים (גרם)4.97 1.02
שומנים (גרם)13.78 2.83
מתוכם שומן רווי (גרם)2.13 0.44
כולסטרול (מ"ג)120 24.69
נתרן (מ"ג)685.75141.1
סיבים תזונתיים (גרם)3.05 0.63
מים (גרם)400.8882.49
ליקופן (מ"ג)1.970.41
ויטמין A (מק"ג)100.420.66
ויטמין B (מ"ג)5.131.06
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.04
ויטמין B3 (מ"ג)2.970.61
ויטמין B5 (מ"ג)1.270.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.460.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)40.828.4
ויטמין B12 (מק"ג)2.530.52
ויטמין C (מ"ג)41.548.55
ויטמין E (מ"ג)1.210.25
ויטמין K (מק"ג)55.4911.42
סידן (מ"ג)160.4433.01
ברזל (מ"ג)3.040.63
מגנזיום (מ"ג)67.7913.95
זרחן (מ"ג)328.9367.68
אבץ (מ"ג)2.010.41
אשלגן (מ"ג)815.99167.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.650.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.320.07
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.210.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 17.1% 38.5% 40.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.