מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 394 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לחתוך את הבשר לקוביות, להכניס לסיר לחץ, להוסיף את התבלינים ועלי הדפנה ולכסות במים עד גובה הבשר. לבשל תחילה על אש גבוהה ולאחר כ- 6 דקות להנמיך את האש לעוד 40-45 דקות.
- 2 לשטוף את הזיתים במים רותחים לפחות 3 פעמים בכדי לנטרל את המליחות.
- 3 להוסיף את הזיתים ולהמשיך לבשל על אש קטנה ללא המכסה עד לאידוי של כמחצית מהנוזלים.
- 4 להוסיף את הפטרוזיליה ולהניח בסיר עם הבשר כ- 3 דקות לפני שמכבים את האש.
- 5 לפזר את הפטרוזיליה לקישוט מעל הבשר לפני ההגשה.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
להגיש עם אורז ליד.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.9% |
34.7% |
57.5% |
4.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב