דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 584 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גולש עם זיתים
  • 1 לחתוך את הבשר לקוביות, להכניס לסיר לחץ, להוסיף תבלינים ועלי דפנה ולכסות במים עד גובה הבשר.
  • 2 לבשל תחילה על אש גבוהה ולאחר כ- 6 דקות להנמיך את האש לעוד 40-45 דקות.
  • 3 לשטוף את הזיתים במים רותחים (2 כוסות זיתים ירוקים ללא גלעין) לפחות שלוש פעמים בכדי לנטרל את המליחות.
  • 4 לפתוח את הסיר, להוסיף את הזיתים ולהמשיך לבשל על אש קטנה ללא המכסה עד לאידוי של כמחצית מהנוזלים.
  • 5 להוסיף 3/4 מכמות הפטרוזיליה (קצוצה) ולהניח בסיר עם הבשר 3 דקות לפני שמכבים את האש.
  • 6 את הרבע הנותר של הפטרוזיליה הקצוצה לפזר מעל הבשר לפני ההגשה.
  • 7 בתיאבון...!
טיפ למתכון
להגיש עם אורז ליד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 35.1% 58.2% 5.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב