דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 176 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פילטים במיונז
  • 1 לטרוף היטב את הביצים ולהוסיף עם המלח, הפלפל השחור והמיונז.
  • 2 להניח בקערה את הקמח.
  • 3 לטבול את כל הפילטים קודם בביצים הטרופות, לאחר מכן בקמח ולנער. אפשר גם לצפות בפירורי לחם אם אוהבים: מקמחים, מנערים, מעבירים לתערובת הביצים ואז מצפים בפירורי הלחם.
  • 4 לטגן את הפילטים בשמן החם עד להזהבה (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) ולהניח על נייר סופג.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש ליד אורז ואפונה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפילטים לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות שמן רגילה לטיגון שניצלים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 29% 45% 25.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב