דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (24 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולית
  • 1 להכניס לקערה את החלמונים, הקמח, א.האפייה, השוקולית, הקקאו, השמן ולערבב.
  • 2 בקערת מיקסר להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ונוקשה.
  • 3 לערבב את הקצף לתערובת של הקמח בתנועות עטיפה עד שהקצף נבלע בתערובת.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 5 בסיר להניח את כל חומרי הקרם ולבשל עד שהשוקולד נמס.
  • 6 כשהעוגה והקרם פושרים לשפוך את הקרם על העוגה ולחתוך לריבועים.
  • 7 בתיאבון!
טיפ למתכון
לעוגת פרווה יש להחליף את השמנת המתוקה בקצפת צמחית ואת השוקולד בשוקולד פרווה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 34.9% 7.9% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב