דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 492 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ספגטי כדורי בשר
בדיוק מה שאתם צריכים לצהריים
  • הכנת הקציצות:
  • 1 טוחנים במעבד המזון את בצל השאלוט, שיני השום, עלי הבזיליקום, הפלפל החריף ושמן הזית.
  • 2 מרטיבים את פרוסות החלה, סוחטים ולשים אותה מעט. בקערה מערבבים את הבשר הטחון, פרוסות החלה, המיקס שטחנו, מוסיפים את הסודה, המלח והפלפל, ולשים כמה דקות.
  • 3 יוצרים כדורים קטנים (מעט קטנים יותר מכדור פינג פונג), מסדרים על מגש האפייה של התנור המרופד בנייר אפייה, משפריצים ספריי שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות ללא כיסוי למשך כ- 15 דקות או עד שמוכן.
  • הכנת הספגטי:
  • 1 לסיר רחב מזלפים את שמן הזית בנדיבות, מוסיפים את הבצל הסגול, מטגנים מעט להזהבה, מוסיפים את השום, הסילאן והתבלינים, מערבבים ומיד מוסיפים את עגבניות השרי, רסק העגבניות והעגבניות החתוכות.
  • 2 מערבבים היטב, מוסיפים את המים הרותחים, מביאים לרתיחה, מטמיעים את הספגטי שיהיה כולו בתוך הרוטב ומערבבים.
  • 3 כעבור דקה מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך כ- 6-8 דקות.
  • 4 מערבבים, בודקים את מצב הפסטה (אם יש צורך מוסיפים עוד מים לפי הצורך), מתקנים טעמים לפי הטעם, מוסיפים את הקציצות האפויות, מערבבים בעדינות וסוגרים את המכסה לעוד כ- 5-7 דקות על אש נמוכה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר רחב (סוטאז`).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה, אפייה וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 11.1% 26.9% 58.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב