דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קונפי שום קל להכנה
אין על שום בשמן זית
  • 1 להניח את שיני השום בסיר שטוח, לצקת את שמן הזית ולהוסיף את כל התבלינים.
  • 2 לבחוש היטב ולבשל על האש הכי נמוכה (אחרת השום יישרף).
  • 3 להמתין ששמן הזית יבעבע ולהשאיר כך למשך כשעה או עד שהשום מקבל צבע שחום יפה ולא יותר.
  • 4 לקרר היטב ולשמור ובצנצנת זכוכית סגורה היטב במקרר.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי (ניתן להוסיף יותר מלח, פלפל שחור, צ`ילי גרוס חריף ועוד).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 64.9% 5.4% 27.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.95 (2.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב