מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין על שום בשמן זית
- 1 להניח את שיני השום בסיר שטוח, לצקת את שמן הזית ולהוסיף את כל התבלינים.
- 2 לבחוש היטב ולבשל על האש הכי נמוכה (אחרת השום יישרף).
- 3 להמתין ששמן הזית יבעבע ולהשאיר כך למשך כשעה או עד שהשום מקבל צבע שחום יפה ולא יותר.
- 4 לקרר היטב ולשמור ובצנצנת זכוכית סגורה היטב במקרר.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי (ניתן להוסיף יותר מלח, פלפל שחור, צ`ילי גרוס חריף ועוד).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
64.9% |
5.4% |
27.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב