דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכעכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כעכים תימנים
הכעכים המיוחדים של התימנים
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערה להניח את כל המצרכים לפי הסדר, ללוש עד לקבלת בצק עדין (במידה ויוצא בצק פירורי - אפשר לטפטף מעט מים פושרים).
  • 3 לקחת מהבצק חלק קטן, לגלגל לכדור חלק, לשטח מעט בכף היד ולהניח בתבנית עם נייר אפייה (הכעכים תופחים במהלך האפייה, לכן לא ליצור כדורים גדולים ולהניח במרווחים).
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 5 לקרר היטב ולהניח בקופסא סגורה. מתקבלים כעכים תימנים מושלמים עם התה או הקפה!
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 27.5% 8.7% 62.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב