דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כ- 10 פרוסות לעוגה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגה עם תפוזים שלמים
עוגת תפוזים קלה וטעימה
  • 1 לקרצף את התפוז ולהרתיח במים למשך כ- 20 דקות כדי לשחרר את המרירות שלו. לפרוס, להוציא את הגרעינים, לרסק מעט גס במעבד מזון ולהעביר לקערה.
  • 2 להוסיף לקערה את השמן, הקוקוס הטחון, אבקת הפודינג והקמח, ולערבב היטב שלא יהיו גושים.
  • 3 להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף יציב, להוסיף לקערה ולערבב בתנועות עטיפה.
  • 4 לצקת את התערובת אל שתי תבניות אינגליש קייק משומנות ומקומחות, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שמוכן.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר את העוגות באבקת סוכר מעל.

ציוד נדרש: שתי תבניות אינגליש קייק.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 32.4% 7.6% 57.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב