דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת תפוזים קלה וטעימה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כ- 10 פרוסות לעוגה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקרצף את התפוז ולהרתיח במים למשך כ- 20 דקות כדי לשחרר את המרירות שלו. לפרוס, להוציא את הגרעינים, לרסק מעט גס במעבד מזון ולהעביר לקערה.
  • 2 להוסיף לקערה את השמן, הקוקוס הטחון, אבקת הפודינג והקמח, ולערבב היטב שלא יהיו גושים.
  • 3 להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף יציב, להוסיף לקערה ולערבב בתנועות עטיפה.
  • 4 לצקת את התערובת אל שתי תבניות אינגליש קייק משומנות ומקומחות, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שמוכן.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר את העוגות באבקת סוכר מעל.

ציוד נדרש: שתי תבניות אינגליש קייק.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)212332
חלבונים (גרם)2.96 4.64
פחמימות (גרם)2235
מתוכן סוכרים (גרם)11.86 18.56
שומנים (גרם)12.59 19.7
מתוכם שומן רווי (גרם)3.26 5.11
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.04
כולסטרול (מ"ג)50.59 79.17
נתרן (מ"ג)123.16192.73
סיבים תזונתיים (גרם)0.97 1.52
מים (גרם)23.1136.17
ויטמין A (מק"ג)23.3836.58
ויטמין B (מ"ג)0.430.67
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.816.9
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.19
ויטמין C (מ"ג)7.8212.24
ויטמין D (מק"ג)0.280.44
ויטמין E (מ"ג)0.170.26
ויטמין K (מק"ג)0.040.06
סידן (מ"ג)13.5921.26
ברזל (מ"ג)0.250.4
מגנזיום (מ"ג)3.14.85
זרחן (מ"ג)28.9945.36
אבץ (מ"ג)0.190.29
אשלגן (מ"ג)45.5571.29
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.41
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.34
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.50.78
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.470.73

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 32.4% 7.6% 57.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.