דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה שתמיד מצליחה
הצלחה בטוחה - באחריות!
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 לערבב את הביסקוויטים הטחונים עם החמאה המומסת, להעביר אל תבנית מרופדת בנייר אפייה, לשטח ולהדק היטב.
  • 3 לערבל היטב בעזרת מטרפה ידנית בקערה גדולה את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה והסוכר, עד שגרגירי הסוכר נמסים. להוסיף את שאר מרכיבי הבלילה ולערבב היטב לתערובת אחידה.
  • 4 למזוג את הבלילה מעל שכבת הביסקוויטים בתבנית, ליישר ולאפות בתנור למשך כ- 40-50 דקות או עד שדפנות העוגה יציבות לגמרי.
  • 5 לקראת סיום האפייה לערבב בקערה בעזרת מטרפה ידנית את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר לציפוי עד שמתקבלת תערובת אחידה (במידה ואוהבים שכבה עבה ניתן להוסיף שמנת חמוצה אחת).
  • 6 בסיום האפייה להוציא את העוגה מהתנור, למזוג מעליה בעדינות את תערובת השמנת החמוצה, ליישר ולהחזיר לתנור לכ- 5 דקות נוספות כשהוא כבוי וחם.
  • 7 להוציא מהתנור ולתת לעוגה להצטנן לגמרי. אחרי שהעוגה התקררה להכניס אותה למקרר למשך כ- 6 שעות לפני ההגשה. זהו - מתקבלת עוגת גבינה שתמיד מצליחה!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 30.2% 14.3% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב