דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה שתמיד מצליחה
עוגת גבינה שתמיד מצליחה
הצלחה בטוחה - באחריות!

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 לערבב את הביסקוויטים הטחונים עם החמאה המומסת, להעביר אל תבנית מרופדת בנייר אפייה, לשטח ולהדק היטב.
  • 3 לערבל היטב בעזרת מטרפה ידנית בקערה גדולה את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה והסוכר, עד שגרגירי הסוכר נמסים. להוסיף את שאר מרכיבי הבלילה ולערבב היטב לתערובת אחידה.
  • 4 למזוג את הבלילה מעל שכבת הביסקוויטים בתבנית, ליישר ולאפות בתנור למשך כ- 40-50 דקות או עד שדפנות העוגה יציבות לגמרי.
  • 5 לקראת סיום האפייה לערבב בקערה בעזרת מטרפה ידנית את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר לציפוי עד שמתקבלת תערובת אחידה (במידה ואוהבים שכבה עבה ניתן להוסיף שמנת חמוצה אחת).
  • 6 בסיום האפייה להוציא את העוגה מהתנור, למזוג מעליה בעדינות את תערובת השמנת החמוצה, ליישר ולהחזיר לתנור לכ- 5 דקות נוספות כשהוא כבוי וחם.
  • 7 להוציא מהתנור ולתת לעוגה להצטנן לגמרי. אחרי שהעוגה התקררה להכניס אותה למקרר למשך כ- 6 שעות לפני ההגשה. זהו - מתקבלת עוגת גבינה שתמיד מצליחה!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה בקוטר 24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רמית!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)319228
חלבונים (גרם)8.26 5.9
פחמימות (גרם)3223
מתוכן סוכרים (גרם)20.12 14.38
שומנים (גרם)17.45 12.48
מתוכם שומן רווי (גרם)9.53 6.82
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.640.46
כולסטרול (מ"ג)104.16 74.47
נתרן (מ"ג)178.88127.89
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.02
מים (גרם)13.559.69
ויטמין A (מק"ג)27.219.45
ויטמין B (מ"ג)0.40.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)85.72
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.11
ויטמין C (מ"ג)0.120.09
ויטמין D (מק"ג)0.350.25
ויטמין E (מ"ג)0.180.13
ויטמין K (מק"ג)0.050.04
סידן (מ"ג)88.1963.05
ברזל (מ"ג)0.310.22
מגנזיום (מ"ג)2.21.57
זרחן (מ"ג)3424.31
אבץ (מ"ג)0.220.16
אשלגן (מ"ג)24.9117.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.45
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.42

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 30.2% 14.3% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.