דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

26 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל אוזני ההמן)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אוזני המן שלא נפתחות באפייה
לא נפתחות - באחריות!
  • 1 לעבד היטב את כל מרכיבי הבצק ואם הוא יוצא קשה ומתפורר אז אפשר להוסיף עוד חלמון אחד.
  • 2 לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח למנוחה של כשעה על השיש.
  • 3 לרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה כדי שייצא חלק (עובי של כס"מ, תלוי בעובי שאתם אוהבים).
  • 4 לקרוץ עיגולים בעזרת כוס או רינג, למלא במילוי שאוהבים, לסגור לצורת אוזן המן ולהניח בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 10-15 דקות (תלוי בסוג התנור). זהו - מתקבלות אוזני המן שלא נפתחות באפייה! כעת ניתן לקשט באבקת סוכר, לזלף שוקולד, לפזר סוכריות צבעוניות או כל מה שאוהבים.
  • 6 בתיאבון וחג פורים שמח חיוך

הערך התזונתי כולל אך ורק את בצק אוזני ההמן ולא את המילויים והקישוטים בהם עושים שימוש. זמן ההכנה כולל את זמן מנוחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 29.5% 8.7% 61.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב