מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אתם הולכים להתמכר לבראוניז הזה
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 175 מעלות טורבו.
- 2 בקערת זכוכית להמיס במיקרוגל את השוקולד והחמאה.
- 3 בינתיים לשבור את הביצים לקערה גדולה ולטרוף היטב עם מטרפה, להוסיף את הסוכר הלבן והחום ולערבב. להוסיף את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ולערבב עם כף עץ.
- 4 להוסיף את תערובת השוקולד והחמאה שהמסנו במיקרוגל ולערבב. להעביר את תערובת הבראוניז אל תבנית מלבנית שמכוסה בנייר אפייה (מומלץ לפזר בשלב זה מעט מלח גס מעל).
- 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז התבנית יוצא מעט רטוב והבראוניז מתחיל להיסדק מעט למעלה.
- 6 איך שהבראוניז יוצא מהתנור להכניס למקפיא לכמה דקות כדי לעצור את האפייה שלו ורק אז לחתוך לריבועים. מתקבל בראוניז מושלם שאתם בטוח הולכים לאמץ!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לפדר מעל באבקת סוכר (לא חובה).
ציוד נדרש: תבנית מלבנית 20x30 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
27.4% |
6.5% |
66% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב