דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שבלולי קרמבו בטעם אלוהי
רעיון יצירתי להכנה עם קרמבו
  • 1 בקערת המיקסר עם וו לישה מערבלים מעט את הקמח ביחד עם השמרים, הסוכר, קוביות החמאה, הביצה והחלב, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד עד שהוא נדבק לוו לישה.
  • 2 מוציאים את הבצק מהמיקסר ומכדררים לכדור בצק. מחזירים אותו לקערה משומנת, מכסים במגבת ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 3 מוציאים את האוויר מהבצק, מחלקים אותו ל- 2 כדורים שווים, מפזרים מעט קמח ומרדדים למלבן.
  • 4 מפרידים את תחתיות הקרמבו ושומרים אותן בצד. מניחים שורת קרמבואים על המלבן, מועכים אותם בעזרת כף, מיישרים ומורחים בעזרת פלטה על כל שטח המלבן.
  • 5 מפוררים את תחתיות הקרמבו, מפזרים על כל המלית ומגלגלים לרולדה.
  • 6 פורסים את הרולדה ומניחים את הפרוסות על תבנית אפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה. חוזרים על אותה הפעולה גם עם הכדור השני. מכסים למנוחה של כחצי שעה ובינתיים מחממים את התנור לחום של 180 מעלות (חום רגיל).
  • 7 מברישים בביצה הטרופה ואופים בתנור החם למשך כ- 15 דקות או עד להזהבה. זוללים בהנאה מאפה קרמבו מפנק ומתוק במיוחד! לשמירת טריות יש לאחסן בקופסא אטומה.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 17.7% 9.3% 72.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב