דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

113 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בוריק ביתי קריספי ברמות
הכי טעים לארוחת בוקר מפנקת
  • 1 לחמם שמן חצי עמוק במחבת, להניח בשמן חצי מפני הסיגר, לשבור במרכז ביצה אחת ולסגור עם החצי השני של העלה.
  • 2 לטגן כדקה מכל צד בשמן הרותח כדי לקבל ביצה נוזלית (אפשר גם לטגן מעט יותר מי שלא אוהב נוזלית מדי).
  • 3 להוציא את הבוריק למסננת ולהגיש עם מטבל שמנת או גבינה עם חריף. יוצא ביס מושלם!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לתבל במלח, פלפל שחור ומה שאוהבים. מומלץ להכין כמות גדולה כי כולם יטרפו לפחות 2 בוריקות!

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בבוריק לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות גדולה יותר של שמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 52.5% 21.7% 25.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.11 (1.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב