דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד צ`יפס פריכות
עוגיות שוקולד צ`יפס פשוט טעימות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 2 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה הרכה יחד עם הסוכר הלבן והסוכר החום, מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהתערובת הופכת לבהירה. מוסיפים את הקמח הלבן, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, השוקולד השבור והמלח, ומעבדים עד לקבלת בצק.
  • 4 מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 30 גרם כל אחד, מניחים אותם במרווחים האחד מהשני (אין צורך לשטח) ואופים במשך כ- 10-12 דקות בתנור החם או עד שמתקבל צבע חום בהיר. לאחר האפייה להוציא את העוגיות על רשת צינון.
  • 5 ניתן להניח על כל עוגייה עוד שוקולד שבור מיד כשמוציאים מהתנור. מתקבלות עוגיות שוקולד צ`יפס פריכות וטעימות להפליא!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להשתמש בשוקולד מריר איכותי (60% מוצקי קקאו ומעלה).

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

הערך התזונתי לא כולל את השוקולד המריר אם מוסיפים לאחר האפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.9% 6.9% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב