דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה על בסיס אוראו
  • 1 לרסק את העוגיות לפירורים, להמיס חמאה, להוסיף מיץ תפוזים ולערבב לעיסה אחידה.
  • 2 לשטח את העיסה על התבנית המשומנת ולהדק.
  • 3 לחמם תנור ל- 220 מעלות ולאחר 10 דקות להנמיך ל- 180 מעלות.
  • 4 להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף חזק ויציב.
  • 5 בקערה נפרדת להקציף ידנית את החלמונים ולהוסיף: גבינת סקי, נפוליאון, שמנת חמוצה, סוכר וניל וקורנפלור.
  • 6 להוסיף את החלבונים ולערבב בתנועות קיפול עד לקבלת קרם אחיד.
  • 7 לשפוך את הקרם על בסיס האוראו.
  • 8 להכניס לתנור ל- 60-65 דקות.
  • 9 לצנן.
  • 10 להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וחלב לקצף אחיד ולמרוח על העוגה.
  • 11 להמיס במיקרוגל את השוקולד ולזלף על העוגה.
  • 12 לשמור במקרר עד להגשה.
  • 13 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מספר 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 36.9% 10.1% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב