דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גרנולה בריאה תוצרת בית
גרנולה בריאה וטעימה מאוד
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 160 מעלות טורבו.
  • 2 בלי יותר מדי בלאגן במטבח: שמים את כל המצרכים על תבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה, ומערבבים היטב הכל ביחד עד שכל שיבולת השועל והאגוזים מצופים באופן אחיד בכל התוספות.
  • 3 אופים בתנור החם למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
  • 4 מקררים לחלוטין ושומרים בצנצנת אטומה. מתקבלת גרנולה ביתית בריאה וטעימה!
  • 5 בתיאבון חיוך

אל תוותרו על המלח והקינמון. אם אין לכם מחית וניל אמיתית או מקל וניל - עדיף לא להוסיף תמצית סינטטית. מבחינת האגוזים כמובן שאפשר להחליף באילו אגוזים שרוצים, אפשר להוסיף גם זרעי פשתן, שומשום ועוד. שימו לב שהגרנולה לא מתוקה מאוד - אם אתם אוהבים מתוק תוסיפו עוד דבש.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.4% 29.1% 15.3% 46.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב