דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אנטריקוט בתנור
אנטריקוט בתנור בצלייה איטית
  • 1 בסיר יציקה/סוטאז` שמתאים לתנור מזלפים את שמן הזית וצורבים את נתח האנטריקוט עד שצרוב מכל הצדדים (מסננים את הנוזלים במידה ויש).
  • 2 בינתיים מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה.
  • 3 מעסים את נתח האנטריקוט במרינדה שהכנו ומניחים בצדדים את הפטריות הטריות והערמונים.
  • 4 בשלב זה ישנה עדיפות לתת לבשר לנוח כשעה במקרר עם המרינדה.
  • 5 סוגרים היטב הרמטית את הסיר וצולים בתנור בחום של 150 מעלות למשך כ- 4-5 שעות עד שרך (אם עדיין קשה אז להוסיף עוד כשעה של צלייה).
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף לתבשיל גם תפוחי אדמה (לא חובה).

ציוד נדרש: סיר יציקה/סוטאז` שמתאים לתנור.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם צריבה וסגירה של הבשר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 41.2% 48.1% 10%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב