דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת במבה
מעדן לאוהבי הבמבה
  • 1 מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב.
  • 2 מוסיפים את החלמונים, ומעבירים לקערה.
  • 3 מקציפים את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצף יציב.
  • 4 מאחדים את הקצפת עם תערובת הביצים והסוכר, ומוסיפים מעט תמצית וניל.
  • 5 בקערה נפרדת, מועכים את הבמבה, ומאחדים עם תערובת הגלידה.
  • 7 אם רוצים את המתכון כעוגה, מעבירים לשתי תבניות מאורכות ושומרים בהקפאה לפחות כ- 7-8 שעות.
  • 8 אם רוצים לאכול כגלידה רגילה וטעימה, ניתן להעביר לכל כלי ולהקפיא כ- 4 שעות.
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל הגלידה פירורי במבה אך יש לקחת בחשבון שהם מתייבשים בהקפאה, לכן אם רוצים אז מומלץ להוסיף את פירורי הבמבה ממש לקראת ההגשה.

אם רוצים מתכון פרווה אז אפשר להחליף את השמנת המתוקה הרגילה בשמנת מתוקה פרווה. במקום הבמבה אפשר לשים 6 כפות גדושות חמאת בוטנים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 38.4% 9.9% 50.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב