דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות מכל רולדה (סה"כ 2 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת קצפת ותותים
הרולדה הכי קלה וטעימה לסופ"ש
  • 1 מקציפים את החלבונים כ- 4 דקות, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עוד כ- 3 דקות. מאטים את מהירות המיקסר, מוסיפים את החלמונים, השמן, הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים עד שהופך למרקם צהוב בהיר.
  • 2 מוזגים את התערובת על נייר אפייה בתבנית התנור ומשטחים בעזרת מרית.
  • 3 אופים בתנור בחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון) למשך כ- 13 דקות עד להזהבה עדינה (תלוי בתנור). מצננים את הטורט ובינתיים מכינים את הקצפת.
  • 4 מקציפים את השמנת, אינסטנט הפודינג והחלב למשך כ- 3 דקות עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 5 מנתקים את הרולדה מנייר האפייה, חותכים לפסים ארוכים שמתאימים לתבנית העוגה שלכם (לי יצאו 4 מלבנים כאלו, סה"כ 2 עוגות) ומרכיבים: פס רולדה, קצפת, תותים, פס רולדה, קצפת ושוב קישוט תותים. מתקבלת רולדת קצפת ותותים מפנקת וטעימה. תכינו את הנס בצד!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 32.2% 12.5% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב