מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 176 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מנת דג מושלמת לצהריים
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- 2 להניח את פילה האמנון על מגש מרופד בנייר אפייה.
- 3 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
- 4 למרוח את הדגים ברוטב הפסטו ולפזר מעל את השקדים הפרוסים.
- 5 לכסות את תבנית האפייה בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ולאפות בתנור החם למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.4% |
37% |
58.9% |
2.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב