דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (כ- 50 קובות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קובה
קובה במילוי בשר בקר טחון
  • 1 לברור ולשטוף את הבורגול, להשרות לשעתיים, רצוי במים חמים.
  • 2 להוציא בסחיטה מהמים ולהעביר לקערה.
  • 3 להוסיף את כל שאר חומרי הבצק (2 כפות שמן, קמח, קורט מלח וקורט פלפל שחור), ללוש היטב, ולהניח בצד לכ- 10 דקות.
  • 4 בקערה נפרדת, לערבב יחד את כל חומרי המלית (3 בצלים קצוצים ומטוגנים, כוס צנוברים, קורט מלח, קורט פלפל ובשר בקר טחון).
  • 5 מתערובת הבצק, ליצור צורות קובה (יצירת כדורים שמחדירים לתוכם את האצבע ומהדקים בתנועה סיבובית של האצבע להכי דק שיכולים), ולמלא במלית הבשר.
  • 6 לסגור ולטגן עד זהוב בשמן עמוק (כ- 4 כפות שמן שנספגות בקובות).
  • 7 בתיאבון חיוך

לשים לב - 4 כפות השמן המוצגות במתכון הם לספיגת השמן במזון לשם הערך התזונתי - יש לטגן את הקובות בשמן עמוק!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 20.9% 34.1% 38.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב