1. לברור ולשטוף את הבורגול, להשרות לשעתיים, רצוי במים חמים.
2. להוציא בסחיטה מהמים ולהעביר לקערה.
3. להוסיף את כל שאר חומרי הבצק (2 כפות שמן, קמח, קורט מלח וקורט פלפל שחור), ללוש היטב, ולהניח בצד לכ- 10 דקות.
4. בקערה נפרדת, לערבב יחד את כל חומרי המלית (3 בצלים קצוצים ומטוגנים, כוס צנוברים, קורט מלח, קורט פלפל ובשר בקר טחון).
5. מתערובת הבצק, ליצור צורות קובה (יצירת כדורים שמחדירים לתוכם את האצבע ומהדקים בתנועה סיבובית של האצבע להכי דק שיכולים), ולמלא במלית הבשר.
6. לסגור ולטגן עד זהוב בשמן עמוק (כ- 4 כפות שמן שנספגות בקובות).
7. בתיאבון
לשים לב - 4 כפות השמן המוצגות במתכון הם לספיגת השמן במזון לשם הערך התזונתי - יש לטגן את הקובות בשמן עמוק!