דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (12-15 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות קינדר ביתיות
עוגיות מושלמות לחובבי הקינדר
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 לערבב את החמאה הרכה עם הסוכר עד לקבלת מעין מחית, להוסיף את הביצה ולערבב. להוסיף גם את הקמח הלבן, אבקת האפייה, אבקת הקקאו והמלח, ולהמשך לערבב היטב.
  • 3 להוסיף את אצבעות הקינדר השבורות לריבועים ולערבב.
  • 4 ליצור מהתערובת עוגיות עגולות בעזרת הידיים או עם כף גלידה, להניח בתבנית עם נייר אפייה במרווחים אחת מהשנייה ולפזר מעל כל עוגייה מעט מהמלח הגס.
  • 5 לאפות את העוגיות בתנור החם למשך כ- 8-12 דקות (תלוי בתנור וכמה שאתם אוהבים אותן אפויות). אני אפיתי במשך כ- 10 דקות כדי שלא תצאנה עוגיות קשות מדי, הוצאתי כשהדפנות היו אפויות והאמצע אפוי אך רך מאוד. אגב, גם כשמוציאים את העוגיות מהתנור הן מתייצבות בחוץ.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 26% 7.8% 65.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב