דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות מושלמות לחובבי הקינדר

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (12-15 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 לערבב את החמאה הרכה עם הסוכר עד לקבלת מעין מחית, להוסיף את הביצה ולערבב. להוסיף גם את הקמח הלבן, אבקת האפייה, אבקת הקקאו והמלח, ולהמשך לערבב היטב.
  • 3 להוסיף את אצבעות הקינדר השבורות לריבועים ולערבב.
  • 4 ליצור מהתערובת עוגיות עגולות בעזרת הידיים או עם כף גלידה, להניח בתבנית עם נייר אפייה במרווחים אחת מהשנייה ולפזר מעל כל עוגייה מעט מהמלח הגס.
  • 5 לאפות את העוגיות בתנור החם למשך כ- 8-12 דקות (תלוי בתנור וכמה שאתם אוהבים אותן אפויות). אני אפיתי במשך כ- 10 דקות כדי שלא תצאנה עוגיות קשות מדי, הוצאתי כשהדפנות היו אפויות והאמצע אפוי אך רך מאוד. אגב, גם כשמוציאים את העוגיות מהתנור הן מתייצבות בחוץ.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)219441
חלבונים (גרם)3.26 6.57
פחמימות (גרם)2755
מתוכן סוכרים (גרם)16.33 32.94
שומנים (גרם)10.85 21.89
מתוכם שומן רווי (גרם)6.79 13.7
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.260.53
כולסטרול (מ"ג)39.8 80.29
נתרן (מ"ג)301.8608.82
סיבים תזונתיים (גרם)0.26 0.52
מים (גרם)3.747.54
ויטמין A (מק"ג)7.7715.68
ויטמין B (מ"ג)0.230.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.13
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.0216.19
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.09
ויטמין C (מ"ג)0.831.68
ויטמין D (מק"ג)0.10.2
ויטמין E (מ"ג)0.050.1
ויטמין K (מק"ג)0.030.06
סידן (מ"ג)41.3183.33
ברזל (מ"ג)0.621.25
מגנזיום (מ"ג)3.937.93
זרחן (מ"ג)62.91126.91
אבץ (מ"ג)0.110.22
אשלגן (מ"ג)16.7233.73
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.210.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.20.39

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 26% 7.8% 65.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.