דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מגולגלות קינדר
מגולגלות קינדר
מגולגלות קינדר
הטרנד הטעים והמתוק שכבש את הרשת

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מגולגלות קינדר מכל רולדה (סה"כ 2 רולדות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבלים בקערה את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד, ומניחים אותו במקרר להתייצבות למשך כ- 30-40 דקות.
  • 2 מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים אותו לשני חלקים ומרדדים כל חלק בין שני ניירות אפייה מקומחים מעט. מרדדים למשטח דק אבל לא יותר מדי, וחותכים את השוליים לצורה של מלבן.
  • 3 מורחים על כל מלבן בצק מממרח הקינדר בנדיבות, ובקצה הקרוב אלינו מניחים את אצבעות הקינדר לכל האורך כשהן צמודות אחת לשנייה (3 אצבעות לכל רולדה).
  • 4 בעזרת נייר האפייה מרימים את הבצק ומגלגלים בזהירות לצורת רולדה. מניחים את נייר האפייה כפי שהוא על תבנית האפייה בכדי לא לפגוע בצורת הרולדה ומכניסים למקרר למשך כ- 10 דקות.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בתוכנית תנור סטטי (פס למעלה ופס למטה) למשך כ- 15-20 דקות.
  • 6 מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים מעט ומכניסים למקרר לכשעתיים מינימום. רק לאחר שהרולדה קרה לגמרי פורסים את העוגיות, כלומר פורסים את הרולדה לרוחב לפסים. מתקבלות מגולגלות קינדר קלות להכנה וטעימות להפליא!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את העוגיות אפשר להשאיר בחוץ בקופסא אטומה.

זמן ההכנה לא כולל את הצינון במקרר לפני שפורסים.

עוד הצעות למתכונים

הקליקו לסרטון המלא באינסטגרם!
המתכון באדיבות ספיר אסייג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)196454
חלבונים (גרם)2.83 6.56
פחמימות (גרם)2354
מתוכן סוכרים (גרם)12.37 28.69
שומנים (גרם)10.46 24.26
מתוכם שומן רווי (גרם)4.91 11.38
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.270.62
כולסטרול (מ"ג)17.76 41.17
נתרן (מ"ג)41.3595.87
סיבים תזונתיים (גרם)0.59 1.37
מים (גרם)0.170.39
ויטמין B (מ"ג)0.140.33
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.13
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.09
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.713.22
ויטמין C (מ"ג)0.781.8
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.040.1
סידן (מ"ג)30.6271
ברזל (מ"ג)0.631.46
מגנזיום (מ"ג)8.4219.53
זרחן (מ"ג)45.18104.77
אבץ (מ"ג)0.110.26
אשלגן (מ"ג)25.7959.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.18
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.18

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 28.2% 7.6% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?