דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אצבעות מגולגלות קינדר
אצבעות מגולגלות קינדר
העוגיות המגולגלות המפורסמות בגרסא קצת אחרת

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 במעבד מזון (או ידנית) לערבל את הקמח, הקורנפלור, אבקת הקקאו, אבקת הסוכר והחמאה הקרה, עד לקבלת פירורים אחידים (ללא גושים). להוסיף את הביצה ולערבל/ללוש רק עד לקבלת בצק אחיד (ולא מעבר!).
  • 3 לקמח מעט, לרדד את הבצק למלבן גדול (שיהיה כפול שתיים מגודל הזילוף) ולזלף כמות יפה של ממרח קינדר במרכז. שימו לב להשאיר מספיק בצק כדי לסגור את הבצק לגמרי מכל הכיוונים (שלא יישארו פתחים). לסגור את החלק העליון והתחתון ואז את הצדדים בצורת סגירה, כך שיגעו אחד בשני, ולהדק ביניהם היטב שלא יישארו פתחים.
  • 4 להפוך כדי שהצד היפה יהיה מלמעלה ולאפות למשך כ- 13-15 דקות עד שהבצק נראה יציב. לצנן כמה שעות טובות בחוץ לפני שחותכים או כשעה וחצי במקרר. מתקבלות מגולגלות מטריפות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב עם הממרח גם שוקולד קינדר או קינדר בואנו.

אני רכשתי ממרח קינדר מחנות המתמחה באפייה. במידה וממרח הקינדר נוזלי מדי לזילוף - להשתמש בממרח יציב יותר או לתת לו קירור טוב כדי שיתייצב.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)323453
חלבונים (גרם)4.61 6.47
פחמימות (גרם)3954
מתוכן סוכרים (גרם)23.39 32.82
שומנים (גרם)16.78 23.54
מתוכם שומן רווי (גרם)6.68 9.37
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.390.55
כולסטרול (מ"ג)47.81 67.09
נתרן (מ"ג)50.9871.53
סיבים תזונתיים (גרם)0.52 0.73
מים (גרם)4.896.86
ויטמין A (מק"ג)9.8913.88
ויטמין B (מ"ג)0.310.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.2514.38
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.08
ויטמין C (מ"ג)1.041.45
ויטמין D (מק"ג)0.130.18
ויטמין E (מ"ג)0.070.09
ויטמין K (מק"ג)0.050.07
סידן (מ"ג)19.4927.34
ברזל (מ"ג)0.811.13
מגנזיום (מ"ג)7.5910.65
זרחן (מ"ג)38.8454.49
אבץ (מ"ג)0.170.24
אשלגן (מ"ג)29.5341.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.18
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.290.41
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.280.39

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 27.6% 7.6% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.