דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אצבעות מגולגלות קינדר
העוגיות המגולגלות המפורסמות בגרסא קצת אחרת
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 במעבד מזון (או ידנית) לערבל את הקמח, הקורנפלור, אבקת הקקאו, אבקת הסוכר והחמאה הקרה, עד לקבלת פירורים אחידים (ללא גושים). להוסיף את הביצה ולערבל/ללוש רק עד לקבלת בצק אחיד (ולא מעבר!).
  • 3 לקמח מעט, לרדד את הבצק למלבן גדול (שיהיה כפול שתיים מגודל הזילוף) ולזלף כמות יפה של ממרח קינדר במרכז. שימו לב להשאיר מספיק בצק כדי לסגור את הבצק לגמרי מכל הכיוונים (שלא יישארו פתחים). לסגור את החלק העליון והתחתון ואז את הצדדים בצורת סגירה, כך שיגעו אחד בשני, ולהדק ביניהם היטב שלא יישארו פתחים.
  • 4 להפוך כדי שהצד היפה יהיה מלמעלה ולאפות למשך כ- 13-15 דקות עד שהבצק נראה יציב. לצנן כמה שעות טובות בחוץ לפני שחותכים או כשעה וחצי במקרר. מתקבלות מגולגלות מטריפות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב עם הממרח גם שוקולד קינדר או קינדר בואנו.

אני רכשתי ממרח קינדר מחנות המתמחה באפייה. במידה וממרח הקינדר נוזלי מדי לזילוף - להשתמש בממרח יציב יותר או לתת לו קירור טוב כדי שיתייצב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 27.6% 7.6% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב