דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (סה"כ 2 פיצות (8 משולשים מכל פיצה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה מהירה ללא התפחה
אל תפספסו את הפיצה הזו
  • 1 ללוש את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק נעים וגמיש (יש צורך בלישה טובה). לכסות את הבצק בקערה עם מעט שמן זית ולהניח בצד. בינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את השום, להמשיך לטגן מעט, להוסיף את שאר מרכיבי הרוטב ולבשל מעט.
  • 3 לפתוח את הבצק לצורה עגולה של פיצה, למרוח את הרוטב, לפזר את הגבינה ולהוסיף תוספות שאוהבים - ככה להכין את שתי הפיצות ולהניח על תבניות להכנת פיצה או בתבנית התנור.
  • 4 לאפות בתנור החם למשך כחצי שעה עד שהגבינה מזהיבה (עדיף לאפות כל פיצה בנפרד).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. הערך התזונתי לא כולל תוספות על הפיצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 14.2% 17.1% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב