דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיצה מהירה ללא התפחה
פיצה מהירה ללא התפחה
אל תפספסו את הפיצה הזו

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (סה"כ 2 פיצות (8 משולשים מכל פיצה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ללוש את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק נעים וגמיש (יש צורך בלישה טובה). לכסות את הבצק בקערה עם מעט שמן זית ולהניח בצד. בינתיים לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את השום, להמשיך לטגן מעט, להוסיף את שאר מרכיבי הרוטב ולבשל מעט.
  • 3 לפתוח את הבצק לצורה עגולה של פיצה, למרוח את הרוטב, לפזר את הגבינה ולהוסיף תוספות שאוהבים - ככה להכין את שתי הפיצות ולהניח על תבניות להכנת פיצה או בתבנית התנור.
  • 4 לאפות בתנור החם למשך כחצי שעה עד שהגבינה מזהיבה (עדיף לאפות כל פיצה בנפרד).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. הערך התזונתי לא כולל תוספות על הפיצה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)274206
חלבונים (גרם)10.14 7.62
פחמימות (גרם)4030
מתוכן סוכרים (גרם)1.38 1.04
שומנים (גרם)8.4 6.31
מתוכם שומן רווי (גרם)2.84 2.14
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)14.81 11.13
נתרן (מ"ג)616.86463.37
סיבים תזונתיים (גרם)0.69 0.52
מים (גרם)46.6535.04
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)35.5126.67
ויטמין B (מ"ג)0.290.22
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.253.95
ויטמין B12 (מק"ג)0.430.32
ויטמין C (מ"ג)6.654.99
ויטמין E (מ"ג)0.150.11
ויטמין K (מק"ג)4.093.07
סידן (מ"ג)111.1183.46
ברזל (מ"ג)0.410.31
מגנזיום (מ"ג)7.725.8
זרחן (מ"ג)75.756.86
אבץ (מ"ג)0.630.47
אשלגן (מ"ג)57.0442.85
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.240.93
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.070.8

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 14.2% 17.1% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.