דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רביולי סלק וגבינה קר
שילוב נהדר בין סלק וגבינה
  • 1 פורסים את הסלק לעיגולים דקים במנדולינה ומניחים על צלחת הגשה חצי מהכמות.
  • 2 מניחים על כל פרוסה את גבינת השמנת בעזרת שתי כפיות (כפית לכל פרוסה).
  • 3 מניחים מעל את שאר פרוסות הסלק וסוגרים עם האצבע כמו רביולי.
  • 4 סוחטים מעל את מיץ הלימון הטרי, מפזרים את המלח, מזלפים את שמן הזית, מפזרים את האגוזים והבצל הירוק, ומזלפים את הקרם הבלסמי. זהו!
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 54.3% 11.8% 28.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.36 (1.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב