דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רביולי סלק וגבינה קר
רביולי סלק וגבינה קר
רביולי סלק וגבינה קר
שילוב נהדר בין סלק וגבינה

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 פורסים את הסלק לעיגולים דקים במנדולינה ומניחים על צלחת הגשה חצי מהכמות.
  • 2 מניחים על כל פרוסה את גבינת השמנת בעזרת שתי כפיות (כפית לכל פרוסה).
  • 3 מניחים מעל את שאר פרוסות הסלק וסוגרים עם האצבע כמו רביולי.
  • 4 סוחטים מעל את מיץ הלימון הטרי, מפזרים את המלח, מזלפים את שמן הזית, מפזרים את האגוזים והבצל הירוק, ומזלפים את הקרם הבלסמי. זהו!
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רמית!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)293208
חלבונים (גרם)5.59 3.96
פחמימות (גרם)1310
מתוכן סוכרים (גרם)8.71 6.17
שומנים (גרם)25.65 18.19
מתוכם שומן רווי (גרם)6.67 4.73
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.280.2
כולסטרול (מ"ג)23.63 16.76
נתרן (מ"ג)2,8882,048
סיבים תזונתיים (גרם)2.69 1.91
מים (גרם)64.4745.73
ויטמין A (מק"ג)3.92.77
ויטמין B (מ"ג)1.050.74
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.460.32
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)72.351.28
ויטמין C (מ"ג)6.264.44
ויטמין E (מ"ג)0.20.14
ויטמין K (מק"ג)11.017.81
סידן (מ"ג)63.2844.88
ברזל (מ"ג)1.160.82
מגנזיום (מ"ג)46.9233.28
זרחן (מ"ג)94.4566.99
אבץ (מ"ג)0.860.61
אשלגן (מ"ג)293.29208
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)9.486.72
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)1.821.29
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)7.665.43
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.811.28
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.781.26

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 54.3% 11.8% 28.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.36 (1.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.